majkelpl Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ej no ...Ruciane to sped ludzi i jak juz na Mazury to gdzie gdzie jest spokoj Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 można się przejechać do Koszelanki za tydzień. Pod Wyszkowem. Jest zlot Wściekłych Łosi ;) byłem w zeszłym roku i mieli grubą striptizerkę.Mają domki w niskich cenach z tego co pamiętam więc może ktoś ma ochotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Znaczy sie do Łochowa ? :biggrin:Robia zajebista swojska wodeczke :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 to było że tak czy nie ?Bo już nie wiem, na razie wszedzie źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ja i tak na doczepke bo bez moto a 12 mam wesele corki przyjaciela wiec nie wiem czy w ogole dam rade :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 No, Łochów może być. Jak będzie pogoda to można nawet przekimać pod ławką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 niwy bardzo CI dziękuje za piosenkę... moje ulubione dźwięki!!! :laugh: Ruciana fajna miejscowość ale jak tylko robi się ciepło to spęd ludzi tam jest. Mazury są tak malownicze, ze można znaleźć inne spokojniejsze miejsca nad jeziorem w lesie itd mnie do 21/05 nie pasuje żaden weekend, więc bawta się sami :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ja to jestem za Klodem, tam niedaleko tez jest jakiś zalew Repczyce czy cos w tym stylu, zreszto chyba w samych Siemkach tez jest.Co do terminu to kwestia dogadania, wiadomo że nie zawsze każdemu bedzie pasowac ale pod koniec maja można się tam karnąc odwiedzic Wuja Kloda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi