Sequence Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Witam. W związku z tym że jest to mój pierwszy post na forum, powiem parę słów o mnie ;) Mam na imię Mateusz, mam 15 lat. Za niecały rok, będę robić A1, z czym wiąże się zakup moto, no ale gdzieś trzeba go chować, a tym bardziej kiedy się mieszka w bloku. Dobra, a więc do rzeczy. 15m od mojego domu, jest miejsce gdzie są garaże (jest ich dość dużo). Myślałem o wynajmie, ale z tego co widziałem żaden nie jest wolny. No i wpadłem na pomysł żeby zbudować swój garaż, typu blaszak. Postawiłbym tam gdzie są te inne garaże, co o tym myślicie? Czy trzeba mieć jakieś pozwolenie na budowę? Jeśli temat napisałem w złym miejscu, to proszę o przeniesienie. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Po pierwsze to należy mieć zgodę właściciela terenu na postawienie garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Wszystko co potrzebuje dobudowy gruntowej lub fundamentow wiaze sie z lataniem po urzedach. Jak chcesz miec garaz na osiedlu musisz miec zgode wspolnoty i spoldzielni oraz odpowiednie papiery z urzedu. Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi