Under_bdg Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam jestem nowym użytkownikiem forum i mam pytanie. Chciałem napisać utworzyć rozmowę w Temacie S.O.S. pomagamy innym ale niestety nie mam uprawnień. Chciałęm się zapytać gdzie mogę szukać pomocy. Jestem wychowawcą w Domu Dziecka w Bydgoszczy i poszukuję grupy Stunt albo jakiejkolwiek grupy motocyklistów, która chciałaby może odwiedzić Placówkę w Dniu Dziecka 1 kwietnia. Prosiłbym o jakiś namiar jeśli to możliwe albo o umożliwienie mi napisania postu w w.w. temacie. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Napisz ten post na stuntpoland.pl bo tutaj nie znajdziesz ludzi z odpowiednimi umiejętnościami w temacie stuntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi