barteck_street Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Brat ma krzywe tarcze w GS-ie, wie ktoś gdzie można kupić tarcze do BMW? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie wiem co tam wynalazł, ale kazał mi szukać tarcz :) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=NDMwMzA2OQ==&bid=101262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Tarcze NG sprawdzona produkcja można kupic w olekmotocykle, sa dostępne do tego motocykla Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dzięki Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RubiX Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 http://www.serwismotocyklowy.pl/tarcza-hamulcowa-EBC-MD652,p,3447.html W tym sklepie są teżtarcze goldfrena (tańsze niż EBC) jest też informacja jak dobrać tarcze do motocykla więc łatwo znajdziesz ;) Cytuj =========================================sklep motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Kupione tarcze od Olka, dzięki Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi