YAMAHAYZ123 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 wrzucę fotki mojego tm 125 z garażowania przez zimę wiem trochę wyplakowany no ale musi sie prezentować w garażu :D stan oceniam na 6 co mogę napisać o tej marce bo nie jest zbyt znana w PL wiec tak polecam w 100% bardzo przyjazny sprzęt wytrzymały jak ktm exc można kupić w dobrych pieniądzach miałem sprzedawać ale za 3500 zł nie kupie tak uczciwego sprzętu głupie teksty że TM to chińczyk wywołują u mnie uśmiech na twarzy jeśli potrzebujecie jakiej kol wiek cześć do tm racing bo w PL z tym ciężko ale ja znalazłem bardzo dobre źródło wiec jak coś to pw mam nadzieje że sprzęt się podoba pozdrawiam ;-) FOTKI:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cbece992d3044cb0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec5 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jak sie patrzy to sprzęt trochę bardziej amatorski niż exc, ale za te pieniądze, jeszcze zależy, który rok i ile części kosztują . Ile to ma koni i jaki v-max ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAMAHAYZ123 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 cena częsci jak do KTM Hondy i innych kumpel miał cr z 1997r mój TM jest 98 i zadnej roznicy w lesie nie zauwżyliśmy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaff Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 YamahaYZ123 mógłbyś dać namiar na sklepy z częściami do TM? Mam parę gratów do kupienia a na allegro więcej pytań niż odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi