blue_eyesDon Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jak ten Monster się prowadzi , ach to połączenie dusz .... tak wyglądał w momencie kupna . Tu na polu namiotowym , jako że uwielbiam nabywać rzeczy z dala od miejsca zamieszkania :) Taka powsinoga ze mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 gratuluje ! piękna maszyna :happy: mam nadzieje że zmieniłaś już lusterka , nie masz więcej fotek ?:D Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Takie zdjęcia coraz bardziej przekonują mnie do zawiązania dłuższej przyjaźni z włoską markąPrzesmacznie wygląda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue_eyesDon Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Dziękuję Dominiiko :) Dziękuję Jack ....no właśnie nie zmieniłam i cholerka mnie bierze na te lusterka z MZ-tki :) Kręcą się od oporu wiatru jak w kołowrotku . Przymierzam się do zakupu nowych :) Masz jakieś fajne propozycje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Przyznaje ,zacny sprzet ,zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zamontuj drugą tarczę z przodu. teraz to kaleka a nie ducati ;) Gratulacje, potwory rządzą światem. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Dziękuję Dominiiko :) Dziękuję Jack ....no właśnie nie zmieniłam i cholerka mnie bierze na te lusterka z MZ-tki :) Kręcą się od oporu wiatru jak w kołowrotku . Przymierzam się do zakupu nowych :) Masz jakieś fajne propozycje ??? Seryjne lusterka w Monsterach też służą bardziej jako "dekoracja" i odkręcają się od samych wibracji. Nie wiem czy to taki problem zrobić porządne mocowania lusterek np. takie jak u mnie w chinolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 spoko - przyjemności z jazdy życzę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Dziękuję Dominiiko :) Dziękuję Jack ....no właśnie nie zmieniłam i cholerka mnie bierze na te lusterka z MZ-tki :) Kręcą się od oporu wiatru jak w kołowrotku . Przymierzam się do zakupu nowych :) Masz jakieś fajne propozycje ??? ja bym brał chyba takie : http://allegro.pl/motojapan-lusterka-ducati-monster-streetfighter-i2241291801.htmlchociaż te tez nie są złe : http://allegro.pl/lusterka-action-kawasaki-er5-er6-gpz-500-naked-i2255509160.htmlhttp://allegro.pl/lusterka-z-kierunkowskazami-street-naked-i2263857327.html Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ahh te motorki na gazrurkach :buttrock: Wporzo :D Szerokości :lalag: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue_eyesDon Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jack dzięki za ukierunkowanie w temacie :) Coś myślę , że wieczorkiem będę już kupcem nowych lusterek :) Wszystkim odpisującym w temacie , ślicznie dziękuję . Życzę szerokości , przyczepności i wiele radości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Gratulacje, czerwone są najszybsze :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksheep Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Gratulacje, czerwone są najszybsze A mnie uczono, że najszybsze są białe...to już nic nie rozumiem. A autorce tematu życzę samych udanych sezonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A mnie uczono, że najszybsze są białe...to już nic nie rozumiem. A autorce tematu życzę samych udanych sezonów. bo są dwie szkoły :biggrin: ale czerwone jest szybsze :happy: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie znacie się przecież od dawna wiadomo, że zielone są szybsze od czerwonych. Zespół amerykańsko-radzieckich naukowców już dawno to udowodnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi