MYCHA75 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Parę lat temu była taka inicjatywa, że motocykliści pomagają dzieciom nieuleczalnie chorym, umawiają się, odwiedzają grupowo w ich rodzinnych domach, zawożą jakieś drobne upominki motocyklowe. Parę lat temu byłem na takim (dość wzruszającym) wyjeździe bodaj w Serocku, chyba na ulicy Zakroczymskiej, byliśmy odwiedzić chłopca, ale nie pamiętam, co się z nim dalej działo. Ktoś może pamięta ten wyjazd? Były kolejne, albo są nadal organizowane z Wawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) ja ostatnio o żadnych nie słyszałem ale myślę że moglibyśmy taki zorganizować i to w najbliższym czasie tak na pierwszego czerwca :happy: Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez JACK. Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ja jestem jak najbardziej za... Chętnie pojadę i odwiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 http://www.facebook.com/MotocyklisciDzieciom?ref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi