Gienek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Motocykl: cbr 1000 rrCo można dolać do "słodzianki" Motul Factory Line ? /chyba taką mi wlano kiedyś na serwisie - zielona, "fluorescencyjna", ale nie ta jaskrawo żółta, na pewno Motul/potrzeba ze dwie setki /świece wymieniałem ;) /mam do dyspozycji /samochodowe/:- Dynagel 2000 - mieszalny ze wszystkimi innymi płynami do wszystkich typów chłodnic- Total GlacelF Auto Supra Organic- Borygo- Petrygo- no i oczywiście woda destylowanaJest Niedziela i ładna pogoda. Sklep motocyklowy zamknięty.Płyn którym zalany jest motor jest jeszcze dobry i nie chciałbym robić prowizorki, by za chwilę go zmieniać.Czy któryś z w/w można spokojnie zastosować, tak żeby przelatać jeszcze sezon i nie zaszkodzić cbr-ce ?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Każdy z wyżej wymienionych płynów, będzie odpowiedni i nie zaszkodzi Twojemu motongowi. Jak chcesz być spokojny to zalej sobie najdroższy (taki komfort psychiczny :icon_mrgreen: ) Pozdro i idź już jeździć bo szkoda niedzieli :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gienek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Kolorystycznie najbardziej styknęłoby borygo. :icon_mrgreen: Robię dolewkę z Dynogela, bo pisze że miesza się z innymi płynami chłodniczymi /mimo, że jest czerwony/ :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Wiekszosc plynow chlodniczych na rynku jest mieszalne Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ja to bym tylko różowy lał :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi