samonek4 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Szukałem info na temat tych akumulatorów i to co znalazłem jest dosyć ciekawe:http://forum.gazeta.pl/forum/w,508,64819171,,Akumulatory_QUAND_uwaga_na_ten_szmelc_.html?v=2&wv.x=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Sznajder , MLine , Quand i inne skośne produkty charakteryzuja się jednaką losowością uszkodzeń (niedużą ). Marka jest stworzona na potrzeby sprzedaży .Jestem importerem i w tej kwestii mam jako takie pojęcie. Kup se chiński , a jak chcesz długo użytkować (pod warunkiem sprawnego ładowania ) to kup produkty marek Yuasa lub VARTA (choć ta druga potaniała ostatnio co wskazuje na przesunięcie produkcji do skośnych) . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi