ReD-GreeN Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 dzisiaj miales oldtimera we wrocu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablloo7 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 eh miałem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablloo7 Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) kupiona Yamaha xt 125 :D jupi :biggrin: ps. dziekuje za doradzanie :) Edytowane 7 Maja 2012 przez Pablloo7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 poka fotki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Siema Mam pytanie dotyczące motocykla mz 125 sm/sx dokładnie chodzi mi o jego trwałość i dostępność części. Z tego co wiem właśnie słabo jest z częściami ale jest trwały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi