Paweł Kwiatkowski Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zapraszamy do udziału w IV edycji akcji MOTOSERCE, która odbędzie się 21.04.2012 na Placu Litewskim w Lublinie.W programie liczne atrakcje dla najmłodszych i trochę starszych. Start godz 12.00. Zaczynamy tradycyjnie paradą ulicami Lublina.Finał imprezy to występy grup rockowych T.R.A.P, LEASH EYE i DERIGLASOFF. Zbiórka krwi będzie prowadzona w namiocie i autobusie RCKiK.Zapraszamy serdecznie.Pamiętaj! twoja krew ratuje Życie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felice Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Dobra Akcja, ale krwi nie oddam bo bym zemdlał tak już mam z igłami :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzLop Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Pogoda myśłe do pisze, krew oddaje systematycznie tylko obawiam sie pózniej jazdy na moto :) Z czekolade sie zje i bedzie lepiej :) Cytuj Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi, ale i olej w głowie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawka Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 jakaś zbiórka na Lotosie w Łucce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruchy0 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Jakaś zbiórka w Łęcznej będzie?Ja niestety krwi oddać nie mogę, ale postaram się zjawić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burczas80 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jakaś zbiórka na Lotosie w Łucce?o godz 11stej bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Funkilla Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ooo na pewno bede i postaram sie oddac :) super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 [...] postaram sie oddac :) [...] Tak po prostu? :D Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Funkilla Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 krew oczywiscie nooooooooooo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeriders Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Właśnie sprawdzam pogodę i niestety w niedziele ma padać:( Ale miejmy nadzieję że tym razem prognoza się nie sprawdzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruchy0 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Właśnie sprawdzam pogodę i niestety w niedziele ma padać :( Ale miejmy nadzieję że tym razem prognoza się nie sprawdzi ;)Motoserce jest 21.04, a jest to sobota :)Z tego co udało mi się zobaczyć w pogodzie, to w sobotę ma być ok. 17 stopni, ale podejrzewam, że będzie jakieś 12/13 :)I na szczęście dla nas bez opadów ^^ Więc do zobaczenia na Litewskim! Lewa w górę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeriders Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Motoserce jest 21.04, a jest to sobota :)Z tego co udało mi się zobaczyć w pogodzie, to w sobotę ma być ok. 17 stopni, ale podejrzewam, że będzie jakieś 12/13 :)I na szczęście dla nas bez opadów ^^ Więc do zobaczenia na Litewskim! Lewa w górę! Racja to sobota ;) sory za pomyłkę . Oby było tak jak mówisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDELEC81PL Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) to widzimy się w sobotę :crossy: Ja już dałem znać znajomym. jak będą mieli wolne to ekipą przyjedziemy a jak nie to sam przyjadę. szczytny cel :) Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez WIDELEC81PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 O 11 pojawie się z ekipą na lotosie. Ale krwi nie oddam. Boje się igieł :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawka Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 to i ja będę o 11 na Lotosie w Łucce o ile pogoda pozwoli. Lecz jakby nie było nikogo do 11;15 lecę sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi