zielonookii Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Miazga, moje marzenie niespełnione Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Tłumiki supertrapp idealnie komponują sią z klimatem tego motocykla :) Ładna maszyna Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonookii Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Tłumiki supertrapp idealnie komponują sią z klimatem tego motocykla :) Ładna maszyna dzieki serdeczne , chcialem dodac wiecej fotek ale nie bardzo wiem jak haha ;) juz wiem haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kameel Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 V-max są piękne :) Twoja prezentuje się świetnie ! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Z którego roku ta bestia? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Niech MOC będzie z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonookii Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 czy ja wiem czy zwykly ? a rok 1998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ładne cacko!!!!!!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zwykły, ale ładny. Miło popatrzeć. Dobrego śmigania :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonookii Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 dzieki serdeczne , chcialem dodac wiecej fotek ale nie bardzo wiem jak haha ;) juz wiem haha rok produkcji 1998, kupiony w polskim salonie Yamahy, 2-gi właściciel, motocykl bezwypadkowy, wydechy SUPERTRAPP, sport-filtr K&N, sprężyny progresywne, tuning optyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 a belka rozporowa to tez tuning optyczny ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonookii Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 heh nie tylko, mozna kupic bylo czarna ale zawsze lepiej wyglada w chromie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 ooo gruboo :ohmy: zajebiste są te v-maxy , dbaj o niego niech Ci służy :buttrock: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Rock'N'Roll Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Ciekawa maszynka. Fakt. Profil opon dosyć pokaźny ale moto już tak ma, jak w klasykach. Osobiście takiego koloru bym nie wybrał pod tę linię, za nud... są ładniejsze :biggrin: Oby Ci dobrze służyła. Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez Mr. Rock'N'Roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi