arturkolarz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam chcialbym sie dowiedziec co ile kilometrów a nie motogodzin zmienia sie tłok(i czy cos jeszcze przy okazji wymiany) w ktm exc 250, gdy lata sie tylko po lasach i polu. Jak taki motor ma sie do mojego ktm lc4 400 SC(podobno ma zmienione dysze i zapłon że ma 48km ale nie wiem tego bo gdy poprosilem poprzedniego wlasciciela o jakis dowod lub wykres to powiedzial ze nie wie gdzie ma) który wydaje sie być zrywny i 0-100 robi w niecale 6s. Czy 2t bedzie gorzej zbieralo sie do 100? CO sądzicie o nim? http://moto.allegro.pl/ktm-250-exc-i2267943967.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 ten motocykl warto kupic nawet jeśli jest do remontu(a prawdopodobnie jest), gosc jeszcze ciuchy za 1000zł dokłada jeśli wszystko jest wyregulowane to będzie duzo szybszy niz lc4 myślę, ze przy dobrym traktowaniu pojedzie 5000km bez remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latirider Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 5 tyś nawet do 7 przy dobrych wiatrach. Szkoda że bez kwitka bo sam bym się po niego przejechał..A zbierać to się będzie na pewno lepiej niż lc4 ;) Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi