Felice Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 (edytowane) Cześć Zastanawiam się nad dwoma motorami, a mianowicie Honda VT1300CX i Yamaha XVS950A Midnight Star. Kiedyś obrałem za kurs VT1300CX ale dziś obejrzałem nowiuteńką XVS950A i marzenie o Hondzie zadrżało. Pytam was bo jesteście bardziej doświadczeni ode mnie a po za tym co więcej głów to nie jedna, może ktoś ma 950-tkę i może mi coś o niej powiedzieć. Co mnie interesuje to jak sobie ten silnik radzi, VT1300CX i Yamaha XVS950A Midnight Star jak się zbiera, jak wyprzedza, czy jest awaryjna maszyna. I ogólnie co myślicie o XVS950A ?Aha wie ktoś jakie ma spalanie XVS950A ?? Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez Felice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felice Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 doradzi mi ktoś ??Mozę ktoś ma 950 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Travisalo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 witam, posiadam od zeszlego roku 950 i musze przyznac ze jest swietna. silnik pracuje bardzo przyjemnie, choc troche cichy wydech. co do spalania to wszystko zalezy jak sie jezdzi, w trasie potrafi spalic niecale 6l ale po miescie to i 8 czasem malo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Niebardzo wiem co tu porownywac - takie moje subiektywne zdanie.Yamaha:- mniejsza pojemnosc- paskudny wydech- pomieszanie stylu cruisera z niewiadomo czym - "nowoczesny cruiser" Honda - masz namiastke "prawdziwego choppera" i przy odpowiednich zabiegach mozna z tego zrobic moto marzenie.- wieksza pojemnosc- nie wnikalem w dane techniczne ale pewnie wiekszy moment- wyglad Co do spalania - pewnie roznica jest pol litra. To nie nowy V-Max ktory spali wszystko niezalenie od ilosci wlanej. Takie moto pala wszytsko okolo 6l. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felice Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Juz się zdecydowałem ani to nie będzie honda ani yamaha a będze to suzuki M1500 Intruzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi