Brzoza Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 WitamWczoraj pod kałflandem koło 20 na światłach stał czarny Junak. Ktoś z Was zna kierowcę? Może Właściciel to czyta?Bardzo proszę o kontakt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 napisz o co chodzi, bo jesli np. Chcesz mu wpierniczyc to watpie, ze sie zglosi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No i rowniez wazne gdzie to bylo, bo takich sklepow jest troche w roznych miejscach Polski ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Pisałem na forum Piły, to myślałem, że to oczywiste;) W Pile nad Gwdą go widziałem! A chciałem go poinformować o Zlocie Junaków w Besiekierach k/Łęczycy:)) Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez Brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangur7905 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Napisz na forum ze macie taką impreze i tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Hejwisi info od października, ale nie każdy jest na/czyta forum... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangur7905 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ja myślałem żebyś to na forum pilskim napisał jako nowy temat :) Ja też nie wchodzę na inne regiony bo nie interesuje mnie to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 tak czy inaczej idzie że mało ludzi z regionu to czyta, strasznie mały ruch forumowiczów Cytuj Pozdrawiamgordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi