michelkopytko Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Witamzakupiłem nowy skuterek ROMET 717 2T, i mam dziwny problema mianowicienie da się go odpalić jak jest na bocznej stopce i na centralnejnie idzie za hama jak go sciągne ze stopki to idzie na dotyk jak mam go zapalony a dam boczna stopke to odrazu gasnie a tak to idzie na dotyk i nie gasniejedynie jak daje te stopki co jest grane? moze ktos wie czy to jakas powazna usterka albo cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidwu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 w bocznej stopce może być czujnik który wyłancza zapłon po jej otwarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Ty się chłopie ciesz że to chociaż odpala. A nie martw się o stopkę. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michelkopytko Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 no ok, ale dlaczego tak jest na centralenj stopce tez, nie tylko na bocznejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 może jest taka blokada- zabezpieczenie , w niektórych skuterach tak jest ... wprawdzie zawsze słyszałem o bocznej stopce no ale tak szczerze to jakoś nie zwracałem uwagi nigdy czy na centralce da się odpalić bo i po co :D Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Przynajmniej nie masz możliwości wywrotki po tym jak dasz w palnik na centralnej chcąc go z niej zdjąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michelkopytko Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 myślałem ze to jakas usterka bo na stopce centralnej jest tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) żurek ale kto zdejmuje skuter z centralki w taki sposób ? :blink: słyszałem opowieści że skuterzyści chcąc postawić skuter na koło startują w taki sposób i wtedy jest możliwość wywrotki ale no coś za coś :laugh: Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez JACK. Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) Ha Ha JACK nie raz widziałem spryciarza w takiej pozycji z odwiniętą manetą :laugh:.( nie tylko skutery, simsoniaże też są sprytni niema co) Niestety tylko raz ujrzałem wywrotkę z tego powodu... ech ;) michelkopytko się ciesz że konstruktor zabezpieczył pojazd przed nierozsądnymi pomysłami. :biggrin: Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez Żurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 no zawsze się znajdzie takich talentów haha ;d Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michelkopytko Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 hmm, jezeli ktos moze to niech sprawdzi czy na centralnej stopce mu sie tak dzieje, a najlepiej jak by sprawdził na romecie 717 :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 kumpel tak ma w jakimś chinolu podajże w inca , a tak w ogóle w czym Ci to przeszkadza ? :huh: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michelkopytko Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 bo martwię się ze to jakas usterka a skuterek jest nowy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 to nie jest usterka :dry: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michelkopytko Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 panowie problem rozwiązanypoprostu miałem obydwie stopki otwarte i jak sklapłem boczną to działa :)ale mam jeszcze dwa małe problemynie działą mi blokada kierownicy albo ja nie potrafie się tym obsługiwaći podczas pchania go ręcznie słychać jakby tarcze hamulcowe tarły - tak ma byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi