SPIKER Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Jutro sprawdze. Mozliwe jest, ze sprzeglo slizga sie dopiero od pewnego momentu ? Czy jak sie slizga to slizga sie caly czas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Cały czas, na wysokich obrotach. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) Im wyższy bieg tym bedzie bardziej chcieć sie ślizgać tzn. na 1 może być niewyczuwalne. Murgal, nie do końca. Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez IZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIKER Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ok sprawdze jutro. Wielkie dzieki za wskazowki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Kolego, w nsr przejście na wysokie obroty jest bardzo mocne i agresywne dlatego sprzęgło jak ciągnie, to zwykle na wszystkich biegach na wysokich obrotach. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Sory ziomek, wyczytałem z twojego posta tylko ''cały czas'' :D Masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIKER Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Sprzeglo sprawdzone - ok ale juz chyba wiem co jest. Bierze mi olej z przekladni, mam do wymiany simmering i powinno byc ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi