OLESZNO Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 po zimie moja co prawda wiekowa kawa zx9r bo 95 r nie wchodzi na obr jak u Lidkusa na filmiku temat [1100 2000 problem zx9r Lidkus] pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jak nie wchodzi, na wolnych czy podczas jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLESZNO Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 dzięki kolego przy dodaniu gazu najpierw przydusi a potem wejdzie ,a jak ruszam to na niskich obrotach plewi a po przegazowaniu idze gość mi robił synchro i zawory mówił że czyścił gażniki ale gdzieś mi sie nie wydaje, mierzył mu ciśnienie na 1,2,4 prawie po 11 ana 3ok, 8 twierdzi że to jest przyczyna a ja myślę że nie.odpisz jak najszybciej lub jeśli to nie problem to daj nr, tel oddzwonie, narka dzięki kolego przy dodaniu gazu najpierw przydusi a potem wejdzie ,a jak ruszam to na niskich obrotach plewi a po przegazowaniu idze gość mi robił synchro i zawory mówił że czyścił gażniki ale gdzieś mi sie nie wydaje, mierzył mu ciśnienie na 1,2,4 prawie po 11 ana 3ok, 8 twierdzi że to jest przyczyna a ja myślę że nie.odpisz jak najszybciej lub jeśli to nie problem to daj nr, tel oddzwonie, narka w goglach jak wpiszesz [kawasaki zx9r forum] jest taki temat [kawasakizx9r 1100 2000 problem]jest pierwszy filmik lidkusa dzieje siętak samo doradż co zrobić kiedy mogli byśmy popisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi