zeton55 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Witam kupiłem sobie gsx 550 suzuki ale nie moge okreslic jaki to model EF czy E nr vin zaczynaja sie GN 71 D, meritu mojej sprawy padło mi ładowanie i to najprawdopodobniej regulator napiecia czy ktos mi moze powiedziec jaki i gdzie moge kupic regulator i czy ten bedzie pasował http://allegro.pl/nowy-regulator-napiecia-suzuki-gsx-gs-motrix-i2233489957.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 (edytowane) będzie pasował każdy z wyjściem na 5 przewodów w tym 3 jednakowego koloru Edytowane 28 Marca 2012 przez Saltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeton55 Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 (edytowane) będzie pasował każdy z wyjściem na 5 przewodów w tym 3 jednakowego koloru aha to wielkie dzieki i to najprawdopodoniej jest ze nie mam ładowania masakra a jak rozpoznac jaki to model suzuku es czy ef nr vin zaczynaja sie GN 71 D, Edytowane 28 Marca 2012 przez zeton55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Jak przebrnąłeś przez dział z ładowaniem i objawy ci się zgadzają to napewno regler. W regulatorze czasami są pozamieniane jakieś kable, Miał tak kolega w chińskim regulatorze. Po odpowiednim podłączeniu wszystko działało. Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi