wujmat Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) to akurat nie mój motocykl a kumpla Edytowane 7 Maja 2012 przez wujmat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) a jacieszpier... No świetnie mu wyszedł. Na zbiorniku i zadupku to coś jakby skura, bo bardzo podobne ? No chyba że rdza :) Edytowane 7 Maja 2012 przez Żurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 to specjalna farba, która wygląda jak rdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c64club Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Ogara 339 i rower-biedronkę robiłem w zaadaptowanej na warsztat altance na ogródkach działkowych. Się dało :) Tylko spanie w altance żeby Ci sprzętu nie zakosili, w "sezonie" spoko, ale zima to był twardkor. Chociaż jak się w "warsztacie" napaliło do minus pięciu to już się dało co-nieco rzeźbić. Jak się w końcu udało nagrzać powyżej zera to już w ogóle luksus. Do tego tokarka u brata w Mikołowie, giętarka do rur u kumpla w Sosnowcu, ale jak ktoś musi to wyrzeźbi.Sąsiad na tych działkach naprawiał crossa w ... namiocie, bo altanka niewykończona. Co prawda tylko naprawa, ale przykład pokazuje desperata. Nie wiem jakie masz doświadczenia warsztatowe. Podejrzewam nikłe, zacząłbym od custom-roweru (beach cruisera na przykład) lub motoroweru. Nabyć jakiegoś chińskiego chopperka (wbrew pozorom trwałe sprzęty), zbobberzyć i na sell bez straty albo i z zyskiem. Jak się wprawisz na przeróbce Chinola, to z Japonią będziesz miał "z górki". Chinol uczy w sposób niekonwencjonalny :P Edytowane 21 Czerwca 2012 przez c64club Cytuj www.grzegorski.net - witrualny kącik mojego warsztatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi