KaBaN Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Mi ten pomysł z dwoma strona jak najbardzierj sie podoba..jedna stronak -klub...druga technika...tak jest według mniej najrosądniej....jedyny minus to to że bedziesz miał troche więcej pracy...ale ogólnie pomnysł spox ;) jestem za :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuk Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 CO do strony zgadzam sie Ze ŚM niedostalem jeszcze zadnej odpowiedzi.Co do tych spotkań.Patrzac po liscie klubowiczow to kazdy mieszka z nas gdzie indziejwydaje mi sie ze jedynym rozsadnym wyjsciem z takiej sytuacji byłoby zeby organizacja tych spotkań zajeły sie osoby które bedą roznosic te ulotkiPoprostu ten kto chce roznosic ulotki niech napisze pod spodem jakis dzień godzine wtedy kiedy bedzie mogł poswiecic troche czasu na to zeby poczekac na wszystkich chetnych do ktorych dotarła ta informacja. np pierwsz niedziela miesiaca o godz 16:00 gdzies tam jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuk Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 oj cichutko na forum!chłopaki zyjecie???? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 8 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 ja żyje, przynajmniej tak mi się wydaje, już 5 dzień nie wychodze z piwnicy.. i uparłem się że dopóki nie złoże swojej zabójczej maszyny to nie wyjde.. w końcu czas wolny mi się skończy i zostane bez moto.. juz drugi sezon.. :D :buttrock: mam taki głód jazdy że.. :| PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuk Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 a co sie stało ze strona klubowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 11 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 http://dariusz.mickiewicz.promontel.net.pl/klub przepraszam za zamieszanie ale mam problemy z domeną w prv, narazie adres taki jak wyżej, czekam już 3 dni na jaką kolwiek odezwe od nich, ale chyba w weekend nie pracują PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 12 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 strona ma nowy adres: www.mz-club.tk prv sobie jaja robi.. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 Czolem! Miodzio.Nie wiem, czy zauwazyliscie, ale dorobiliscie sie wzmianki o klubie w SM.Szkoda, ze juz adres nieaktualny...Ale zawsze jakis sukces ;].Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 18 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 no to wielki sukces :P a ja będe ich dotąd męczył aż stary adres będzie działał PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 18 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 Nie chce sie chwalic ale to ja mickowi podsunolem serwis www.tk :P ale jezeli w sm jest adres w prv to tsh bym ich pomeczyl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 18 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 www.mz-club.prv.pl znowu działa :P adres www.mz-club.tk to zasługa arta, potwierdzam, jeszcze raz wielkie dzieki czyli adresy mamy dwa, jutro musze skontaktować sie z kumplem żeby dokończyć pewne elementy strony w php, forum klubowe już postawiłem, została tylko kwestia jego konfiguracji, ale to juz niewielki problem PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuk Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Panowie nie sadzilem ze to sie uda normalnie szok :P :P No to teraz do roboty zeby było wszystko zgodnie z tym co gazety piszaMicek pod adres na prv jest cos podpiete jakas osemka. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuk Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 sorry juz jest dobrze prv znowu działa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 24 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2004 Hey, lista klubowiczów rośnie jak grzyby po deszczu :P i działa już forum PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi