strucel82 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 witam od pewnego czasu jestem fanem motocrossu,jestem obecnie podczas praktycznie naprawy kapitalnej mojego kx - a mam mały problem posiadam juz wszystkie nowe czesci które sie zuzyły zakupiłem komplet nowych uszczelek na silnik i gdy zabrałem sie do składana okazuje sie ze w zestawie nie ma uszczelek by złozyć kartery do ''kupy'' sa wszystkie pozostałe uszczelki ,po rozmowie ze sprzedawca powiedział mi ze srodek składamy na paste nie ma uszczelek w zestawach,czy to normalne nie pamietam czy wczesniej była prosze o podpowiedz czy rzeczywiscie składać na paste ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 normalne, tylko pasta uszczelniająca Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strucel82 Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 normalne, tylko pasta uszczelniającawielkie dzieki banalne pytanie ale wole sie upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi