taka.kobietka Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 hej, czy ma ktoś ochotę na przygarnięcie plecaczka?;pplecaczek już jeździł, nie waży zbyt wiele i nie kopie po kostkach w czasie jazdy, baa nawet odchyla się w odpowiednią stronę na zakrętach;p;p pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezka Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 (edytowane) hej, czy ma ktoś ochotę na przygarnięcie plecaczka?;pplecaczek już jeździł, nie waży zbyt wiele i nie kopie po kostkach w czasie jazdy, baa nawet odchyla się w odpowiednią stronę na zakrętach;p;p pozdrawiam;) :D chętnie przygarnę... PSwyglądam podobnie jak na avatarze...pozdrawiamnezka Edytowane 23 Marca 2012 przez nezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 koledzy się nie rozpisują, pewnie by fotkę chcieli zobaczyć przed deklaracją ;-P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taka.kobietka Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 uuu to czuję że ciężki casting mnie czeka- a oponą też będę musiała rzucać?;p czy wystarczy rozmiar kasku podać i wrzucić fotkę?;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Wystarczy fotka w stroju kąpielowym/topless. Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez murgal Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taka.kobietka Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Do forumowicza Murgal:jakoś nigdy nie zauważyłam żeby motocykliści czy ich plecaczki śmigali w strojach kąpielowych...ale widocznie mało jeszcze w życiu widziałam, zapewne preferujesz taki rodzaj stroju na motorze, więc mam nadzieję że wygodnie się jeździ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Wstaw zdjęcie w kombinezonie, kasku i butach. Dobra, buty mogą być na szpilce. Żeby nie było, żem taki ....regulaminowy Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 nooo fotka ruszy temat, a co za tym idzie to miejscówka powinna się znaleźć szybciej pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Bo wiesz, jak się okaże, że potrzebny jest motor z wózkiem bocznym to grono zapraszających może się zmniejszyć.W sensie, że nie każdy ma tzw. kosz.;) Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3kawka Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Nie śmiejcie się z tych fotek topless. Niedawno szukałem dziewczyny do promocji produktu i dałem ogłoszenie w lokalnym portalu.Nie minęło sporo czasu, przyszło sporo zgłoszeń, a panny, że tylko przebierac.Wygrała panna, która przysłała swoje zdjęcie w stroju plażowym, 2 częściowym.Oczywiście oceniałem jej kompetencje.... Cytuj Jeśli nie Hayka, to co?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Nikt się tu z niczego nie śmieje. Tylko czekamy na fotki.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taka.kobietka Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 hehe nie no kosz myślę nie będzie potrzebny ;p chociaż nigdy nie mów nigdy;p taaa jasne jestem pewna s3kawka że kandydatka "kompetencje" miała odpowiednie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 aa noi jeszcze tyłek. Duży, mały?? Wejdzie na czopera, goldwinga, czy ścigacza?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taka.kobietka Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 nie no Chłopaki pytania mnie rozwaliły;p serio mam na nie odpowiedzieć czy był to Prima Aprilisowy żart?;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Serio. To poważne forum. I fotka. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi