wonsz Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 witam otoz dzieje mi sie dziwna rzecz, . obojetnie czy na zapalonym moto czy nie , wlaczam swiata postoju licznik sie normalnie lekko poswietla , przesuwam dzwignie na swiatla dzienne , licznik gasnie i sie zapala tak jakby sie resetowal , to samo mi sie dzieje gdy trzymam hamulec stopu i np zalaczam do tego kierunkowskaz , licznik gasnie po czym znow sie zapala . akumulator kupilem dzis nowy ...help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Masa , masa i po trzecie masa . Masz do znalezienia miejsce w którym nie styka , jakies rozgałęzienie które między innymi zasila lampy z przodu i zegary jednoczesnie.Poszukaj w necie , pewnie nie tylko tobie padło to połączenie . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonsz Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ok posprawdzam dzisiaj kable , zobaczymy co z tego wyjdzie problem rozwiazanyyyyyyyyyyyyyyyyy .... mega banalny , otoz regulator napiecia stykal mi sie z rama ;/ , pin juz sie jednen nawet zaczal przepalac :) moto chodzi juz normalnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 No to dobrze , że mrugało bo przynajmniej wykryłeś usterkę gdy jeszcze nie poczyniła żadnych strat. Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi