Junek Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jeden z naszych kolegów motocyklistów postanowił zmienić stan cywilny, aby uprzyjemnić mu ten dzień wraz z kolegami motocyklistami organizuję obstawę (kopnął mnie zaszczyt bycia świadkiem). Wszystkich którzy chcieli by wesprzeć nas swoją obecnością serdecznie zapraszam i proszę o wpisywanie się poniżej żebym wiedział jaka ilość szklanych butelek będzie Mi potrzebna :) Kiedy?12 Maja godz. 17 początek mszy. Gdzie?Kościół św. Katarzyny ul. Fosa 17 (to ten po prawo na górce na Dolince Służewieckiej jadać w stronę mostu) później przejazd pod dom weselny na ul. Karczunkowskiej 170, poniżej zamieszczam link z mapa przejazdu. http://g.co/maps/g88pp Liczę na waszą obecność. Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubany92 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 postaram się wpaść i dam znać kilku znajomym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasatyperez Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 spoko ja też jestem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek82 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Z miłą chęcią :) już jednego kolegę z forum odstawiliśmy pod kościół ;) jak by co wpisuj na listę plus ze mna ze dwie trzy maszynki ;) Cytuj http://www.youtube.com/user/wariatex?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junek Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Im więcej nas tym lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 postaram się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Myślę , że się uda podjechac , tylko czy tematycznie moje "pyr pyr" będzie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahafzr Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Jak plany się nie zmienią będę i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado00 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 jak mi nic innego nie wypadnie to rowniez podjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinio64 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 (edytowane) Jesli można to ja też będę, z jednym bądz dwoma kumplami. Edytowane 28 Marca 2012 przez kinio64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Będę i postaram się załatwić kumpli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Zawada Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 będzie nas czterech, w najgorszym przypadku dwóch, ale napewno sie stawimy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Z racji tego iż lubie takie rzeczy postaram sie tego nie przegapić, namówie kolegę równiez. Pytanie z mojej strony czemu pod kosciołem zbiórka, a nie z młodym po młodą będziemy jechać ? I z młodą do kościoła, tak by było chyba lepiej choć nie wnikam. Z tymi flaszkami tak nie szalej bo może nie starczyć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Też tak własnie myślałem że tak by było lepiej, zwłaszcza że młoda mieszka niedaleko kościoła, ale to już ustalimy bliżej terminu.Mam nadzieję że starczy dla każdego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Z miłą chęcią pojawię się i ja. Do zobaczenia. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi