aftys6 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Panowie i Panie prosze nie krytykowac mi tutaj nikogo i niczego. Chcecie to jedźcie nie chceice to nie jedźcie mnie to wali. Ja mam swoje zdanie ktroego glosno nie wypowiadam. Głośno wypowiem tylko że zloty na marinie były kiedyś dawno dawno temu w Lublinie organizowane przez ....(cenzura) ale podejrzewam że większośc z was w tamtyych czasach nie uczestniczyła tak w życiu motocyklowym! A jakim to prawem zabraniasz komukolwiek krytyki??Nikt nikogo nie obraża, lecz kulturalnie wyraża swoją opinie.To nie PRL czy inny ustrój totalitarny że za krytykę szło się za kratki :)Jedni mogą ten zlot krytykować a drudzy chwalić, takie to są prawa demokracji.Póki co nikt nie napisał nic obraźliwego w tym temacie więc nie rozumie Twojego oburzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ja sie nie oburzam! Napisałem przecież że opinie na temat otwarcia mnie walą! I to kto tam pojedzie lub nie z takich lub innych względów. W sumie racja krytykujcie i chwalcie sobie ile wlezie, po to forum i wolnośc słowa. Wg mnie poporostu nie ma o czym dyskutowac, ale droga wolna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jesli tylko będę w Polsce to wjeżdżam.ps. tłucze mi sie w głowie jakies przysłowie o ptaku kalającym własne gniazdo.....ale nie pamietam.a krytyka powinna byc konstruktywna, pamiętam jeszcze z (TFU!!!) korporacji..narzekac każdy potrafi. pomóc przy organizacji już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 [...]ps. tłucze mi sie w głowie jakies przysłowie o ptaku kalającym własne gniazdo.....ale nie pamietam.a krytyka powinna byc konstruktywna, pamiętam jeszcze z (TFU!!!) korporacji..narzekac każdy potrafi. pomóc przy organizacji już nie. "zły to ptak co własne gniazdo kala" - przyslowie bardzo dobrze pasujace, do tego, co tu jest wyprawiane :cool: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 ...podbijam, czas ucieka ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoodent1 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Chyba czegoś ktoś nie zrozumiał...Jednego wali co ludzie mówią drugi o ptakach jakichś prawi morały, takie czy inne komentarze nie są na miejscu.Doceniam jak zresztą napisałem wasz wkład organizacyjny, pochłonięty czas ale uszanujcie odmienne zdania.Życzę wielu sukcesów i wielu udanych złotów zarówno organizacyjnie jak i imprezowo :)PS światełko w tunelu się pojawiło i możliwe że się wybiorę na piątek i sobotę :D Pozdro! Cytuj http://www.youtube.com/user/stoodent1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruchy0 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Wszystko aktualne? Bo jutro pogoda chyba ma być nie bardzo...: \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Wszystko aktualne?[...]Organizator nie odwolal imprezy z powodu mozliwego deszczu :happy: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 i jak tam udala sie impreza? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruchy0 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 W sumie to byłem tylko na paradzie, bo później pogoda nie była zbyt fajna (deszcz) :| Parada tak sobie, trochę gorzej z organizowana, pod względem bezpieczeństwa) niż na Motosercu... Ale dało radę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 podobno na tej paradzie sporo mandatów się posypało.prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruchy0 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Aaaaa ja nic nie wiem... Wiem, że Policjanty na motocyklach jeździli jak nienormalni :) Raz tu raz tu... Parada była rozdzielana przez światła, nie tak jak na motosercu... Troche lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 po pierwsze to nie było żadnej parady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi