Skocz do zawartości

Zestaw Kurtka + spodnie za 475 zł - proszę o opinie czy warto ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Drodzy forumowicze chciał bym się dowiedzieć czy warto inwestować w takie ciuchy ?

http://allegro.pl/no...2154337511.html

Ma to być ubranie dla mojej dziewczyny która będzie jeździć ze mną co jakiś weekend na wycieczki.

Niestety dopadł nas kryzys i nie jesteśmy w stanie wydać tyle kasy co za moje rzeczy.

Powiem szczerze że trochę się boje kupować zestaw który kosztuje tyle co pół mojej kurtki :(.

Jeżeli ktoś kupił taki zestaw proszę o opinie.

Pozdrawiam

Jacek.

Konkretnie tego nie kupowałem, ale moja dziewczyna na początku naszej życiowej przygody i jej przygody z motocyklami kupiła zestaw Metro Classic, który kosztował mniej więcej tyle samo i sprawdził się świetnie (jak za tą kasę), a jak jej miłość do mnie i do motocykli się utrwaliła to zainwestowaliśmy w strój z górnej półki. Jedno co od początku miała wysokiej klasy to kask.

Z treści postu wnioskuję, że to co napisze to dla ciebie "oczywista oczywistość", ale lepiej mieć cokolwiek co chroni niż nic.

Ja bym na Twoim miejscu doinwestował tylko w bilet/paliwo do sklepu i obmacał jeszcze wszystko na miejscu.

Jeszcze dodam, że strój metro mojej lubej sprzedaliśmy tej zimy za symboliczną kwotę jednej z forumowiczek i z tego co pisała jest z niego strasznie zadowolona, więc cena nie zawsze stanowi o jakości, kwestia tylko dostosowania oczekiwań do wydanej gotówki.

Pozdrawiam

Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl

Wielkie dzięki za odpowiedź,

Pojechałem oglądałem nawet moja luba miała go na sobie i jej się podobał.

Co do kasku to wiem że na tym się nie oszczędza i tu będę musiał się postarać żeby coś dobrego i nowego kupić.

Więc będzie trzeba zajechać jeszcze raz po 10 i zrobić jej prezent.

Wielkie dzięki za odpowiedź,

Pojechałem oglądałem nawet moja luba miała go na sobie i jej się podobał.

Co do kasku to wiem że na tym się nie oszczędza i tu będę musiał się postarać żeby coś dobrego i nowego kupić.

Więc będzie trzeba zajechać jeszcze raz po 10 i zrobić jej prezent.

Daj kolego cynk o poziomie zadowolenia po zakupie, swoją drogą jak mam sprawić aby żonka pokochała moją jazdę motocykiem :) może zacznę od stroju...

13703312764b45157fd8fe5.jpg