Adam Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Jest zima więc musi być zimno. A wtedy człowiek staje się kreatywny. Mam w garażu stelaż, który chciałem przerobić i zamontować do mojego B12. Jednakowoż nie jestem zwolennikiem psucia wyglądu motocykla dodatkowymi rupieciami, gdy w danym momencie są zbędne. Chciałem przerobić stelaż w taki sposób, że "zahaczę" go o "pipsztoki" do mocowania bagażu (przynajmniej całe życie myślę, że od tego są one, od tego są). Na stelażu będę mocował kufer Givi, namiot, materac, śpiwór i ciuszki (niech będzie max 7kg). Czy ów uchwyty są wystarczająco mocne, żeby wytrzymać tę instalacje?Jeśli fabryczny kufer też jest tam mocowany to przepraszam za głupie pytanie, nigdy się nie przyglądałem. Tutaj są "bolki". Dwa na rączce i dwa dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Nie wytrzyma. Uchwyty sa jedynie do zaczepienia linek albo siatki i tyle. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi