Adriano22 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 http://www.otwarciesezonu.pl/program.pdf jest i program Bemowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Po ile wjazd? Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja przejeżdżałem dzisiaj obok lotniska i coś kiepsko było. W zasadzie ciężko było zauważyć, że jakiś zlot był. Ludzi mało, a przy bramie policjant wlepiający mandaty za lusterka, tablice, kierunki itd. Ale w środku nie byłem, to nie wiem. Może było lepiej. Kilka lat temu było dużo mniej motocykli i były dwa zloty, teraz nie ma żadnego fajnego. Najlepiej umówić się z kumplami i samemu zacząć sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasatyperez Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ciężko było zauważyć? to może przejeżdżałeś obok lotniska gdy parada była na Marszałkowskiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 możliwe, byłem tam na zakupach w Carefourze między 16 a 17, to nie wiem o której parada wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 co tu dużo gadać, pogoda zrobiła swoje... z chęcią wróciłbym na lotnisko po paradzie, ale nie było na mnie suchej nitki, a nie zapowiadało się żeby przestało padać. odczepiliśmy się od parady na Jerozolimskich (podobnie zrobiło wiele osób). w rezultacie na lotnisko dojechało mniej maszyn. miejmy nadzieję, że w przyszłym roku pogoda dopisze.ALE I TAK BYŁ GIT :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Szkoda że organizatorom pokiereszowała plany pogoda. Impreza zorganizowana wcale nieźle. Policja przed wjazdem nie ograniczała się tylko do wlepiania mandatów generalnie była bo musiała być - ktoś musi utrzymywac porządek bo inaczej byłaby tam masakra. Z tego co widziałem najbardziej czepiali się szczeniaków na zdezelowanych skuterkach. Słabo zaopatrzone stoiska z akcesoriami. Atmosfera na Bemowie super. Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez volumax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Na pierwszych otwarciach na Bemowie nie było policji przed wjazdem i nie było żadnego bałaganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterB Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 http://www.gazeta.tv/plej/0,0.html#film=84172_11542576 - przejazd ul. Marszałkowską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi