Skocz do zawartości

Ciekawe trasy w okolicy

IronAngel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Fajna traska, momentami i ja nią przejechałem, również polecam.

Z ostatnich takich tras polecam

- kółko przez Lublin, Nałęczów do Kazimierza n.Wisła, potem powrót przez Garwolin,

- kółko 2ką naTerespol potem Wisznice, Radzyń, Siedlce,

- kółko przez Seroczyn, Wilkowyje, Mrozy

- w miarę ok . Siedlce- Stoczek- łuków- siedlce

-Siedlce-Domanice-Wodynie - Siedlce - taka spokojna,

- Siedlce- Zbuczyn- Krynka- Siedlce, jak wyzej,

- Siedlce - Domanice- Łupiny - Wiśniew - kawałek nowej drogi, Siedlce

- obwodnica Mińska:)))

Fajna trasa, tak dla turystyka enduro: Siedlce - Korczew - (trochę gorszego asfaltu, brak asfaltu) - Kózki z Kózek prosto na Serpelice do m. Zaburze. W zaburzu prom do Mielnika (bardzo sympatyczny "kierowca" sternik promu. Z mielnika na Siematycze, rondo na Lublin (Łosice) przed mostem na Wólkę Nadbużną na Ogrodniki,(trochę fajnego szutru) Klekotkowo dalej do Drohiczyna. Jest prom do Korczewa ale trzeba trafic w odpowiednie godziny :dry: . Ja nie trafiłem i pojechałem dalej: Fronkopol, Mogielnica, Korczew. Dalej do .....domu do Siedlec. Bardzo malownicza traska nie na śmiganie a na delektowanie się widokami. Razem ok. 165 km.

• 2 tygodnie później...