IronAngel Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Fajna traska, momentami i ja nią przejechałem, również polecam. Z ostatnich takich tras polecam - kółko przez Lublin, Nałęczów do Kazimierza n.Wisła, potem powrót przez Garwolin,- kółko 2ką naTerespol potem Wisznice, Radzyń, Siedlce,- kółko przez Seroczyn, Wilkowyje, Mrozy- w miarę ok . Siedlce- Stoczek- łuków- siedlce-Siedlce-Domanice-Wodynie - Siedlce - taka spokojna,- Siedlce- Zbuczyn- Krynka- Siedlce, jak wyzej,- Siedlce - Domanice- Łupiny - Wiśniew - kawałek nowej drogi, Siedlce - obwodnica Mińska:))) Fajna trasa, tak dla turystyka enduro: Siedlce - Korczew - (trochę gorszego asfaltu, brak asfaltu) - Kózki z Kózek prosto na Serpelice do m. Zaburze. W zaburzu prom do Mielnika (bardzo sympatyczny "kierowca" sternik promu. Z mielnika na Siematycze, rondo na Lublin (Łosice) przed mostem na Wólkę Nadbużną na Ogrodniki,(trochę fajnego szutru) Klekotkowo dalej do Drohiczyna. Jest prom do Korczewa ale trzeba trafic w odpowiednie godziny :dry: . Ja nie trafiłem i pojechałem dalej: Fronkopol, Mogielnica, Korczew. Dalej do .....domu do Siedlec. Bardzo malownicza traska nie na śmiganie a na delektowanie się widokami. Razem ok. 165 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 - obwodnica Mińska:))) Ale tylko w niedzielę o 6 rano :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 W niedziele 21.10.2012 szykujemy się na wycieczkę do Białowieży tempem spacerowym. Jakby ktoś był chętny to zapraszam. Wyjazd o 9 z małym hakiem spod biedronki na Rynkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi