maciejka 750 Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Mosiu , nie da rady bo to wakacje i szkołą za pasem ,najlepszy termin jaki zostałwypijemy Twoje zdrowie ,zobaczymy się w Sielpii na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 pora otworzyc liste na nasze 2 spotkaniechce zlecic wykonanie pamiatkowych naszywek i potrzebuje przyblizona ilosc chetnych na nasz jesienne minizlocikprosze o wpisywanie nick i ilosc osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Korsarz - 2 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawtom Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Sawtom - dwie osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Dyzio & Evi (dwie osoby i kochanka) :rolleyes: Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 WAŻNA !!!! informacjaniestety z ważnych powodów odwołuje wrześniowe spotkanie , na obecną chwilę nie mam czasu na organizacje i uczestnictwooczywiście spotkanie dla chetnych może się odbyć ale ktoś inny musi się tym zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Maciejka, proponuję u mnie na działce - jak będą chętni, to pisać, zamieszczę linki ciekawych miejsc w pobliżu.Pozdrawiam WSZYSTKICH!Dyzio Ps. Działka jest pomiędzy Grodziskiem Maz. a Mszczonowem - gm. Żabia Wola. Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Rozumiem, że mam zrezygnować i odwołać rezerwacje domków.Co do alternatywy działkowej ja jestem za ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ja jeszcze domków nie rezewowałem... Korasrz, co do działki wyślę Ci na PW. Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Troszkę się zgubiłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Rozumiem, że mam zrezygnować i odwołać rezerwacje domków.Co do alternatywy działkowej ja jestem za ! to już jak zadecydujecie czy ktoś to pociągnie , czy nie i czy odbędzie się w miejscu ustalonym czy w nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Szanowni Państwo, byłem osobiście w zamku krzyżackim w Przezmarku.Było zarąbiście, sami popatrzcie:http://pl.wikipedia.org/wiki/Zamek_krzy%C5%BCacki_w_Przezmarkuhttp://www.powislanska.hg.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=57&Itemid=68Ponieważ znam właścicieli możemy zrobić tam zlot i nocować na wierzy :)Myślę, że można by było w przyszłym roku się tam spotkać.Pozdrawiam!Dyzio Ps. Co ze spotkaniem jesiennym? Czy Ktoś kontynuuje temat po Maciejce? Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawtom Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Szanowni Państwo, byłem osobiście w zamku krzyżackim w Przezmarku.Było zarąbiście, sami popatrzcie:http://pl.wikipedia....ki_w_Przezmarkuhttp://www.powislans...id=57&Itemid=68Ponieważ znam właścicieli możemy zrobić tam zlot i nocować na wierzy :)Myślę, że można by było w przyszłym roku się tam spotkać.Pozdrawiam!Dyzio Ps. Co ze spotkaniem jesiennym? Czy Ktoś kontynuuje temat po Maciejce? Miejsce bajeczne.To może zróbmy tam tegoroczny zlot? Ja się piszę jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Wiam! Jak zlocik byłby po 16-09 to się piszę.A teraz moto już spakowane jutro wyruszam w traskę wracam 15-09 poniżej przedstawiam traskę którą chcę przejechać Gwiazdą1.Bogatynia - Pilzno - Salzburg - Zell am See;2. Zell am See- Bruck an der Grossglockner - Heiligenblut - Winklern - Lienz - Mittersill - Zell am Ziller - Schiltters - Wattens Atrakcje: Hochalpenstrasse ~2800mnpm, język lodowca,3 . Wattens - Feldkirch4.Feldkirch- Vaduz [Liechtenstein] - Chur - Andermatt - Martigny5.Martigny - Aosta - T1 tunel pod MtBlanc - Chamonix MtBlanc - Genewa. Lub zaleznie od pogody przez górki do wylotu tunelu T-16.Genewa - La Thuile - Bourg Saint Maurice - Albertville - Grenoble.7. Grenoble - Vizille - droga Napoleona - Nicea - wzdłuż riwiery francuskiej - Monaco - Mte Carlo - Savona. Atrakcje: riwiera, droga Napoleona, Monaco, droga nadmorska wzdłuż riwiery.8. Prom Savona - Bastia [Korsyka] godzina 7:oo - meta godzina 11.3o Trasa: Bastia - Ghisonaccia 9-12 Poznajemy Korsykę i troche lenistwa na plażyTrasa 1 - Ghisonaccio - Porto Veccio - Bonifaccio - Figari - Solenzara - GhisonaccioTrasa 2 - Ghisonaccio - Propriano - Ajaccio - GhisonaccTrasa 3 - Ghisonaccio - Vivario - Corte - Calacuccia - Evisa - Calvi - L`lle Rousse - Corte - GhisonaccioTrasa 4 - Ghisonaccio - Macinaggio - Rogliano - Centuri - Pino - Nonza - St Florent - Oletta - Ghisonaccio 297 km13. Prom Bastia - Livorno14-15-16 Livorno - powrót do domu Ferrara, Wenecja, Wiedeń, Praga, Bogatynia Do zobaczenia na ewentualnym zlocie .................. lub do następnego postu po powrocie :) Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez mosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Czekamy na opis wrażeń i zdjęcia z wypadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi