Dyzio77 Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 No, to super, że jest szansa :)Tak trzymać!!! Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Jako samozwańczy K.O. Tej wycieczki , czuje nieodpartą potrzebę podzielenia się z Wami swoimi przemyśleniami co do przebiegu tej imprezy.piątek - przybywanie i obwąchiwanie uczestników ;) tzn. wieczorne rozmowy o motocyklachsobota - śniadanie , około 10 - 10,30 wyjazd do Bartka -to taki stary krzak :biggrin: , potem polecimy do zamku w Chęcinach można przetestować mury :banghead: 7- ka od Kielc do Chęcin jest w rozbudowie ale damy radę , z chęcin kawałek pojedziemy do Tokarni - muzeum wsi kieleckiej,około 16-17 powrót na koryto , jak kto w potrzebie to po drodze coś można zjeśćniedziela powrotyznam te okolice, miejsc interesujacych jest dużo , zwiedzania na kilka takich spotkań , przecież nie będziemy siedzieć w osrodku , warto coś pokazać tym naszym maszyną niech mają frajdę że wyrwały się ze stajnioczywiście jak w demokracji kto nie ma ochoty ten może leżec wentylem do góry , prosba aby w piątek do osrodka zajechac zatankowanym motocyklem , orlen w Sielpi . Aby nie tracić czasu w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawtom Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Brzmi super :) Ile to będzie kilometrów do objechania?Czy wieczorem robimy jakiś ogień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Wycieczka mi pasuje, maciejka750 czuj sie gospodarzem (przecież ktoś musi, inaczej to anarchia)Noclegi już zarezerwowałem. Będę w Sielpii juz w czwartek popołudniu, jakos przetrzymam samotny wieczór :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 (edytowane) Nie liczyłem , ale do drzewa będzie ok 15 km potem do obwodnicy kielc z 10km , do checin 15km , Tokarnia ok 10km x 2 - cirka 100 - 120kmtrasa do dębu spoko, parking po przeciwnej stronie ulicyChęciny parking na podzamczu do zamku 200 -- 300m piechotą pod górkę ale niezbyt stromoTokarnia parking przy wejściu do muzeumwstepnie umówilem z gospodarzami możliwość ogniskaMosiu , z racji obowiązków zawitam do osrodka dopiero w piątek około 20 - 21bedziesz pierwszy to zobacz co z grillem , ogniskiem .Własciciele mówili że nie ma problemu , to zrobimy jakiś mały ogienz kolacją , wychodzi na to że tłoku nie będzie kameralnie damy radę Edytowane 19 Maja 2012 przez maciejka 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek2545 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Witam.Sprawy się troszkę skomplikowały i dotrzemy dopiero w sobotę wieczorem .Ale napewno dotrzemy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ja próbuje się z Kolegą zamienić na zmiany, ale i tak nie wiem co będzie, bo może być tak, że będą mi wieniec wylewać i będę musiał być na działce, aby sprawdzić ilość betonu i czas pracy pompy... Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Szanowni Państwo, czy już Ktoś z Was dojechał na miejsce?Jakie są warunki?Czy coś trzeba zabrać? lub Komuś coś zabrać (jak sie spakuję) Ja niestety zaraz jadę do pracy, jak uda mi się wyjść o 20:00 to może jeszcze dziś dojadę, jak nie to meldujemy się jutro rano :) Lewa w górę!Pozdrawiam! Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawtom Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 My dopiero wyjeżdżamy - pewnie zjedziemy na 21:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Właśnie wróciłem z pracy, startuję z Vavatown jutro około 07:00.Pozdrawiam! Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Meldujemy się z domu.Cali zdrowi i szczęśliwi :)Dziękujemy Wszystkim za mile spędzony czas i mamy nadzieję, że szybko znowu się spotkamy przynajmniej w tym samym gronie, ale może Ktoś zechce do nas dołączyć. Zaraz zamieszczę link do zdjęć :) Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 i my już też rozpakowani , mocne dzięki wszyskim obecnym zamiły czas :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Witam! Ja również juz dotarłem do domku, bardzo zdawolony, troszke zmęczony (krótkie noce w Sielpii).Dzięki wszystkim!!!! było naprawdę Ok'. Do zobaczenia nastepnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Zgodnie z obietnicą zamieszczam link do zdjęć:http://imageshack.us/g/545/dsc01768gr.jpg/ Przepraszam za cenzurę, w postaci wycięcia zdjęć nieudanych i dokumentujących wnętrze domków - warunki, o menu z muzeum nie wspominając.Oczywiście na rozsyłanej płycie CD będą wszystkie fotki bez censored :) Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawtom Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 My też dojechaliśmy szczęśliwie do domu. Podziękowania wszystkim za miłe towarzystwo i do zobaczenia przy najbliższej okazji :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi