sawtom Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 dla przypomnienia temat nie umarł, w piątek jade załatwiac miejscówki noclegowejak ustale to zapodam informacje O jakiej dacie ostatecznie mówimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
II Artur II Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Czyli jest szansa że zobaczę tyle ventek w jednym miejscu? :biggrin: Cytuj --pozdrawiamArtur Wojtkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 termin 25 - 27 .05.2012 miejsce spotkania Sielpia Wielkatak jak pisalem w piątek zapodam szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrej.p Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 artur ta ventura co stoi na centralnym miejscu to moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
II Artur II Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 cenka opada :biggrin: A napiszesz jak to się stało że Twój moto jest na tym zdjęciu? Cytuj --pozdrawiamArtur Wojtkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrej.p Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 tak mi się wydaje ja kupiłem venture ze stanów całkiem podobna do tej co na zdjęciu i dlatego tak mi się napisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 He, he, he...Tak myślałem, miałem napisać z przekory, że to moja jest na zdjęciu, ale się powstrzymałem :)Oczywiście tylko dla tego, że mi brakuje szparunków na owiewce ;) Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 (edytowane) witamczas podać szczegóły naszego spotkaniamiejscowość- Sielpia Wielka ośrodek wypoczynkowy ' KAPRYS ' 26-200 Końskie ul. Relaksowa 9 tel 694-276-969 lub 41/372-46-12termin spotkania to 25-27 maj 2012rpod tymi telefonami należy rezerwować miejsca , każdy we własnym zakresiehasło które nalezy podać to VENTURAośrodek posiada domki , każdy domek to , 2 pokoje 2 osobowe , + łazienka i kuchnia . Lazienka to standard -kibelek , umywalka i prysznickuchnia to lodówka , kuchenka ,czajnik , jakieś naczynia typu talerzę kubki.jest możliwosć załatwienia śniadań w cenie 10 - 15 zł , obiadu w cenie 20 - 25 zł możliwość wyboru menumożemy zorganizować ognisko i grill - produkty spożywcze na te imprezy przywozimy ze sobą , alkohole nisko i wysoko %. równieżNa miejscu są sklepy ale repertuar nie powala , lepiej zabrać ze sobą co kto lubi.koszt wynajęcia domku to 150 zł doba za cały domekwstępnie zarezerwowałem 6 domków co daje miejsce dla 24 osób , jakby się okazało że jakims cudem będzie nas wiecej to da się jeszcze miejsca załatwićza jakiś czas podam mapkę dojazduproszę o informacje o rezerwacjach , mogą być całe rodziny pieski równiezosrodek jest kameralny , domki stoją w dwóch szeregach środkiem biegnie aleja, motocykle trzymamy pod domkiem, ośrodek jest zamykany będziemy mieli klucz do bramyprosimy o szybkie podjęcie decyzji i rezerwowanie miejsc Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez maciejka 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 21-24 05 mam Zjazd krajowy ZZ w Korytnicy nad jeziorem Hańcza(gdzieś koło Szydłowa) więc zamiast autkiem pojadę Ventką z Korytnicy do Sielpi jakies 90km.Konkretną odpowiedź dam 5 maja. Na pewno przyjadę sam bez plecaka psa itd.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Maciejka, na nas możesz liczyć :) - o ile moja praca na to pozwoli, na razie w grafiku mam wolny weekend :) Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 namiary na ośrodek w którym będzie spotkanieaby zobaczyć warunki jak kto ciekawywww.kapryssielpia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
II Artur II Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ja zdecydowanie mówię że nie przyjadę. Nie będę tu pisał o powodach, powiem tylko że są bardzo ważne. Natomiast chętnie spotkałbym się z kimś z moich okolic. Cytuj --pozdrawiamArtur Wojtkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrej.p Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 możne ktoś z panów kolegów zrobi listę zdecydowanych na zlot bo chciałbym się wpisać i potwierdzić rezerwacje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Niestety ja ze względów zawodowych będę mógł przyjechać tylko w sobotę i wieczorem niestety muszę być w domu, ale choć na ten jeden dzień chętnie przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 (edytowane) LISTA:01. Maciejka02. Najka (plecaczek Maciejki)03. Mosiu04. Dyzio - Radek05. Evi – Ewelina (plecaczek Dyzia)06. Andriej.P07. Korsarz (sobota bez noclegu)08. Sawtom09. Kasia (plecaczek Sawtoma)10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20. Będę tą listę edytował.Ale z doświadczenia wiem, że wskazane było by wysyłanie info PW do Maciejki, która zawierała by:1. imię i nazwisko + nick z Forum,2. planowana trasa i czas dotarcia,3. telefon kontaktowy,Te trzy punkty są niezbędne dla zachowania bezpieczeństwa, różne rzeczy zdarzają się po drodze i dobrze było by mieć jakiś kontakt ze sobą na wszelki wypadek. Nie mówię już o powiadamianiu wskazanej osoby (np. Rodziny), ale przynajmniej między sobą w przypadku jakiejś awarii czy czegokolwiek, bo o najgorszym nie myślę, a mieliśmy już przy okazji innych zlotów "mnóstwo atrakcji". Zresztą uważam, że w ogóle powinniśmy się w ramach tzw. Klubowej pomocy na trasie, wymienić telefonami kontaktowymi, tak aby można było spokojnie zadzwonić i pogadać. Mi np. pomógł Kolega z Piły – obejrzał samochód o którym myślałem i nie jechałem na darmo 400km. Mam nadzieję, że na zlot przyjedzie i będę się mógł wreszcie zrewanżować :) Edytowane 5 Maja 2012 przez Dyzio77 Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi