ArtXV Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 witammoc, moment podobneYamaha chłodzona wiatrem Kawa ciecząa reszta?koszt zakupu podobnyjak wg Was wypada porównaniepozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtXV Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 No, nie spodziewałem się takiego odzewu… Ale rozumiem takie sobie motocykle, mała pojemność, mała moc.Jakby wbrew obecnie panującym trendom: pojemność minimum 1300 i 350kg wagi.PozdrawiamA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito Corleone Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Co do wybory miedzy XVS 950 a VN900 stawiam na tego drugiego - sam temat przerabiałem. Ogólnie Kawa ładniejsza, prawdziwy klasyk a nie jakiś misz masz nie wiadomo co.Siemka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Hey. Koszt zakupu VN-a powinien być mniejszy, bo sprzęt występuje na rynku dłużej.Niestety nie miałem porównania z nowym XVS-em (tylko siedziałem na nim), ale VN-em pojeździłem 2 sezony. Absolutnie bezproblemowo, wygodnie itp. Wg. mnie, jak na tę klasę motocykli sprawuje się świetnie. Innych konkurentów (Shadow, Volusia, mały Drag) przewyższa właściwie pod każdym względem. Więcej możesz pewnie wyciągnąć z porównań dostępnych w sieci np.:http://www.motorcyclecruiser.com/features/1008_crup_900cc_middleweight_cruiser_comparison/viewall.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 kiedyś VN 800 jeździłem 2 sezony , bezproblemowy motocykl , jedynie smarowanie łańcucha mnie denerwowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Co oczywiście odpada przy VN900, o którego założyciel pyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Ponieważ jeżdżę czwarty sezon vn 900-tką i jak dotąd nie zawiódł mnie to polecam zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi