boss1400 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Witam wszystkich forumowiczów, mam problem z przewodami zapłonowymi w zzr600 mianowicie mają przebicie. Przewody pewnie nie były wymieniane od nowości więc już kilka lat służyły. Chciałbym je wymienić ale nie wiem jak, przewody wykręcają się z fajek bez problemu ale nie chcę się wykręcić z cewek. Widziałem na allegro całe zestawy czyli fajki, przewody i cewki w dobrej cenie, wolałbym jednak wymienić przewody na nowe ponieważ używane też nie wiadomo w jakim są stanie. Wiecie jak dobrać nowe przewody, gdzie można je kupić i za ile? Jeśli ktoś wymieniał te przewody proszę o instrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Nie wiem jak w zygzaku,ale u mnie w sradzie, przewody wymienia sie razem z cewkami bo są nie rozbieralne, być może tak samo jest u ciebie skoro piszesz ,że nie da się ich odkręcić od cewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi