stachv1 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Od około 2 tygodni mam w/w motocykl, próbowałem znaleść w internecie odpowiedzi na kilka pytań ale ich nie znalazłem , wiec moze ktoś z was sie orientuje albo ma taki motocykl i potrafi mi pomoc. Zdjąłem prawy zadupek i zobaczyłem ze zbiorniczek wyrównawczy jest pusty, dlatego mam kilka pytań 1. jak mozna sprawdzic poziom płynu chłodniczego2.ile płynu chłodniczego wchodzi do FZR'ki?3. Jak i gdzie go wymienic ? Moze to są głupie pytania, ale dopiero poznaje ten motocykl i nie chce czegos popsuć ;) z góry Panowie wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 2.2 litra jeżeli pytasz gdzie go wymienić to odpowiadam - w warsztacie motocyklowym Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachv1 Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 a na własną rękę jak można to zrobić, z tego co wiem to nie jest to jakas skomplikowana "operacja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi