PGR Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Trochę już siedzę w temacie kurtek motocyklowych i powiem wam, że te z funta wyglądają całkiem ciekawie, przynajmniej na zdjęciach... Nie wiem jak jest z jakością szwów i materiału ale skoro firma istnijee już jakiś czas to chyba raczej nie robią syfu. A za 330 można już dostać najtanszy model :arrow: niezłą kurtkę z podpinką wewnętrzną kieszenią na dokumenty i protektorami które wiem że potrafią ocalić niektóre części ciała przy ewentualnym wypadku... a i czarn atekstylna równie dobrze pasuje na chopperka czy inne bzyki jak skóra która i tak prędzej czy później przesiąknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Bo bardzo chcialbym to zobaczyc sprobojmy jeszcze tak: wejdz na strone http://sklep.funt.pl i dalej w kurtki.na wszelki wypadek zarzucam tutaj screena z ogolnym zarysem zeby wszyscy widzieli o co chodzi. jak te operacje nie pomoga odezwij sie na priva zeby nie zasmiecac forum to cos wykombinujemy :D pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Spoko - dzieki :-)Teraz chodzi nawet bezposrednio z linku - musielm miec cos z kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 dobrze ze jest ok. a powiedz czy o te kurtki Ci chodzilo czy jeszcze jakies inne popularne sa w tej cenie? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Ostatnio widziałem promocje niemieckiej firmy HELD kurtka tekstylna model STRIPE Przecena z 510 na 390 http://www.motocykle.pl/news/news.php?id=479 Wygląda nieźle i dobra firma. Można ją przymierzyć i oblookać w MOTORLANDZIE we Wrocku u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 a powiedz czy o te kurtki Ci chodzilo czy jeszcze jakies inne popularne sa w tej cenie?To byla ta ktora na funcie jest za 350z szaa gora i czarnym dolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi