Korsarz Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Pewnie robił to przed wymianą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 To samo pomyślałem ;)Jak będę wymieniał, to może też tak spróbuję zrobić, chociaż nigdy mnie to nie pociągało... Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) "Właściwie to wolę być trochę spięty niż popuścić lejce, strach jest dobrym doradcą :biggrin:" Tu masz racje, ale.........i tak po pierwszym tysiacu km stwierdzisz, ze nie potrzebne to było :), ten pot ciknacy po plecach. Edytowane 27 Lutego 2012 przez Jacek6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Arturo, nie byłem. Przygotowałem się w sobotę. Wszystko wygłaskałem i dupa. Rano mokra droga.Nie ma tego złego, bo całe szczęście, że udało mi się polatać w sobotę. Chciałem wyskoczyć w niedzielę, ale wiało i bałem się wywrotki. Co do jazdy ventką to jak zasiadam to mnie w dołku kłuje. Takie wrażenie przez 10-15 min. Chyba ze strachu?Cały czas się obawiam, czy dobry wybór? Jak kupiłem vz 800 to każde skrzyżowanie na którym miałem ustąp to dla mnie był zawsze stop. Nie potrafiłem wjechać z jakąś prędkością do tego odchyloną głową. Później to minęło i człowiek wlatywał jak chciał.Teraz mam tak z vętką. Myślę, że to przejściowe. Kilka tras i pójdzie z góry.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Jak widać każdy z nas ma różne doświadczenie dot. Venturki, więc jest temat, który trudno wyczerpać i na najbliższym spotkaniu będzie o czym opowiadać. Mam nadzieję że wcześniejsze plany są aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Na motobajzlu byłem samochodem, nigdy tam nie byłem motocyklem. Nie chce kupić swojego w czesciach na kolejnym motobazarze (ryzyko kradziezy, brak AC). Maszty zawsze są, ok 60-70 zł, flagi też, ale nie znam ceny. Do Łodzi trzeba sie wybrać, tamten bazar podobno jest ogromny (Wrocław x 5) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Oczywiście zapraszam do Łodzi na moto weteran bazar. Nie ujmując innym tego typu bazarom w Łodzi jest rzeczywiście największy. Najbliższy w maju potem lipiec i wrzesień. Jak będą chętni na przyjazd motorami to nie ma problemu. Moto zostawimy u mnie w garażu a na bazar pojedziemy moją puszką by nie kusić losu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
II Artur II Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Godna przemyślenia propozycja Korsarz :) A jaki jest w Łodzi adres tego weteran bazaru? I jaki jest dokładny termin? Maj i motor, aż mi się cieplej zrobiło :biggrin: Jak to jest zrobione że po tankowaniu licznik kilometrów sam się zeruje? Cytuj --pozdrawiamArtur Wojtkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) Najbliższy 12/13 Maja, miejsce to teren stadionu KS :Start" w Łodzi przy ul. Św. Teresy 56http://www.motoweteranbazar.com/ Edytowane 28 Lutego 2012 przez Korsarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUMANOID Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Polecam mechanika z Jeleniej Góry -salon Yamahy u Grześka Baranieckiego na Wincentego Pola,facet jest doskonały takie ma opinie, znam ludzi co tam jeżdżą, właściciela i obsługę serwisową.Mojego draga tam serwisowałem i byłem szczęśliwy.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 harbuz masz rację też nie mam zaufania do mechaników natomiast trochę sie boję to sam robić a wiem że ma coś nie tak bo mi striela czasami no i trza by było wyregulować do Jeleniej to z Chorzow atrochę daleko jak na regulację chyba że gość jest naprawde dobry i moż eprzy okazji gdzieś cos ciekawego w Jeleniej zobaczęa pozatym to musze kupic oponkę tylną znowu będzie bolało szykam brigstona macie może jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYGID Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) Witam, Witam szanownych venturowcow.A sprzedałem, wysłałem filtry po południu, pewnie pojutrze dostaniesz, ja niestety ze względów zdrowotnych musiałem sprzedac swoją ventke,(zamienic na lżejszy egzemplarz) teraz z żalem oglądam ją na zdjęciach, a miałem ją wybitnie wypieszczoną i wyposażoną. Edytowane 28 Lutego 2012 przez ZYGID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Zygid miło mi że filtry trafią do mnie natomiast szkoda że musiłeś sprzedać tak fajny sprzęt niestety ma on 2 wady ciężar i brak wstecznego pamiętam moją pierwszą wyprawe zanim ją wyciągnąłm z garaży i siadłem to ją połóżyłem na ziemi na szcześci enic się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUMANOID Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam, Witam szanownych venturowcow.A sprzedałem, wysłałem filtry po południu, pewnie pojutrze dostaniesz, ja niestety ze względów zdrowotnych musiałem sprzedac swoją ventke,(zamienic na lżejszy egzemplarz) teraz z żalem oglądam ją na zdjęciach, a miałem ją wybitnie wypieszczoną i wyposażoną.WITAJ !, KOLEGA SPRZEDAŁ, KTOŚ INNY KUPIŁ I NIEBAWEM NA FORUM SIĘ ZGADACIE.FAJNY MOTOREK,TYPOWE PRZEDŁUŻENIE MĘSKIEJ DUMY! NAZYWAM MOJĄ VENTURKĘ GODZILLĄ ,BOWIEM NA POSTOJU SPRAWIA WRAŻENIE TAKIEJ CZARNEJ MECHA..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Artur rośniemy w siłę :) na naszym spotkaniu jak dojdzie do skutku będzie okazja do wzajemnego poznania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi