baki89 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 :D:D:D jak w temacie nareszcie zakupiłem lepszy motorek :D a mianowicie R6 z 2001 r i przy okazji sprzedałem w ten sam dzień starą poczciwą suzuki gsx600f :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 a fotek jeszcze nie mam wkrótce się pojawią:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saladin Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 I podpis czas uaktualnić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasparov18 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 no wiec wlasnie gdzie sa fotki :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 gratuluje :flesje: czekam na fotki ;) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Tak jest za brak fotek karniaczek, proponuję po browarze dla każdego z forum :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3kawka Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Tak jest za brak fotek karniaczek, proponuję po browarze dla każdego z forum :biggrin: nie lubię piwadla mnie wódke Cytuj Jeśli nie Hayka, to co?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi