maniekp Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam Szanownych Kolegów. Ktoś z Piły i okolic rusza na Rajd Pałuk off lub on ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajbro Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Kolego rzuć jakis namiar na ten RAJD, (LINK), ja nie mogę znależć. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodzian Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 www.rajdpaluk.com Proszę bardzo Bajbro Jednak całość rajdu to podobno tylko 10% asfaltu a z tego co widzę śmigasz NTV-ką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Z tego co mi wiadomo to lista jest już zamknięta. Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajbro Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Witam i wielkie dzieki za namiary, w kalendarzach - zlotów nie mogłem znależć, kol. MARZKO - lista jest otwarta,do 20.03, na dzisiaj jest na;off - 52 uczestnikówasw - 12 ucz.Kol. MŁODZIAN, na trasie aswaltowej, my w tamtym roku, na samym rajdzie zrobilismy ok 260 km.trasy, i fakt że szutrem jechalismy ok 30% - trasy, ogulnie rajd - super, polecam, tylko nie wiem czy w tym roku czas mi na to pozwoli (mam czas do 20.03), tu znajdziesz link do naszej zeszlorocznej fotorelacji rajdu; http://www.bmwmotoklub.pl/forum/viewtopic.php?t=6630&postdays=0&postorder=asc&start=30, pozdrawiam. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Tak racja, mój błąd-ale na taką informację się natknęłam w sieci. Cóż pozostaje mi tylko przeprosić za moje niedopatrzenie.Na stronie oficjalnej rajdu widnieje informacja, że zapisy są przyjmowane do 20 marca.Wklejam linka dla zainteresowanych http://www.rajdpaluk.com/index.html Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekp Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 to jak jakieś osoby zdecydowane ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woolvi Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Ja sie zastanawiam, ale decyzje trzeba podjac bo liczba miejsc ograniczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi