hordacy Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) Panie i Panowie, pochwalę i ja się.Zakupiłem na początku tygodnia Yamahę XJ600 51j, rocznik 88, w oryginalnym malowaniu, nigdy nie tłuczoną, zachowaną pięknie i cudnie, choć już prawie nadaje się do rejstracji na żółtych blachach :DPo wielu wojażach po całym kuj-pom w końcu ją dopadłem. Z dowodu wynika, że ma 75 kucy, co też w moim subiektywnym odczuciu jest wyczuwalne pod tyłkiem moim - 100-stu kilogramowego bażanta :DZ tego miejsca chciałbym podziękować poprzedniemu właścicielowi za troskę o sprzęt przez kilka lat i obiecać, że i ja o nią dbał będę! :D Kolegów z Bydgoszczy poszukuję do wspólnego latania ! Edytowane 28 Lutego 2012 przez hordacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Gratuluję, fajna ;) Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Łoo panie piękna iksjota. Ile za takie wołajo? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) No cześ. Edytowane 28 Lutego 2012 przez kamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Piękny klasyk, ale zmień przednią gumę bo- przynajmniej na zdjęciach- wygląda jakby była " z epoki" produkcji motura. Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hordacy Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Przednia guma jest nowa w zasadzie, metzeler przód i tył założony, więc raczej zmieniał nie budu :D Łoo panie piękna iksjota. Ile za takie wołajo? Okazyjnie 2500 zł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kysa275 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Kolega mój kupił taką xjtke też z 88r tylko, że czarną. Yamaszka stała ponoć 10 lat i jedyne co musiał zrobić to wyczyścić zbiornik paliwa ze rdzy, a wygląda jak nówka, dał za nią 1500zł :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saladin Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Ładna, taką podobną widziałem w Gnieźnie w Darex moto coś tam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi