murgal Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam, Jeśli ktoś planuje zakup kamerki GoPro HD Hero motorsports mam kontakt do człowieka który ma jeszcze dwie sztuki w cenie 800zł, sam u niego kupiłem i jestem zadowolony. Pełen pakiet motorsports, oryginalnie zaplombowane pudełko itd. Gwarancja, możliwość faktury. O ile wiem ma na pewno jeszcze dwie sztuki. Jeśli ktoś chce kontakt, walić na PW. Pozdr. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodor2424 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam, Jeśli ktoś planuje zakup kamerki GoPro HD Hero motorsports mam kontakt do człowieka który ma jeszcze dwie sztuki w cenie 800zł, sam u niego kupiłem i jestem zadowolony. Pełen pakiet motorsports, oryginalnie zaplombowane pudełko itd. Gwarancja, możliwość faktury. O ile wiem ma na pewno jeszcze dwie sztuki. Jeśli ktoś chce kontakt, walić na PW. Pozdr. A ma może Hero2 bo o ile dobrze słyszałem to jest dużo lepsza od jedynki, i chyba wolę dozbierać troszkę kaski do sezonu i kupić dwójkę.Ale 800zł to dobra oferta, tyle tylko jak z gwarancją i na ile czasu?? Bo jedni sprzedają z gwarancją na 1 rok a inni na 2 lata o co tutaj chodzi?? A ma on może Hero2, bo słyszałem że dużo lepsza od jedynki na ale też sporo droższa, ale może poczekam i do sezonu uzbieram :) A tak poza tym to 800zł to dobra cena tyle tylko jak z gwarancją na ile ją ma? A i czy ktoś wie dlaczego jedni mają na 1 rok a drudzy podają 2 lata gwarancji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 (edytowane) Gwarancja standardowa, europejska 2 lata. Wiem że dobra oferta, dlatego pisze tutaj ;) Czy ma Hero2, zapytam. Edytowane 24 Lutego 2012 przez murgal Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Eh i teraz pytanie czy akrap dla jadzki czy kamera :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 A ja się zdecydowałam na GoPro2 - też mam namiar na w miarę atrakcyjną cenę, odbiór w Warszawie. Moim zdaniem lepiej wydać 500zł więcej, ale mieć coś nowszego, niż kupować model już na wejściu "przestarzały". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 (edytowane) Piórko w mojej ostatniej sytuacji finansowej, miałem plan wydać na kamerkę max 300zł, więc i 800zł to było naruszenie mojego ściśle określonego budżetu. Zakup ZX-6R z 07r jest dla mnie ciężki budżetowo, naprawdę :P Edytowane 24 Lutego 2012 przez murgal Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Murgal -jestem w stanie to zrozumieć. Byłam przez 9 m-cy bez roboty, z kredytami i sprzedawałam co się dało, żeby jakoś przetrwać, więc wiem, co to znaczy mieć ograniczony budżet. Broń Boże, nie chciałam Cię urazić :notworthy: i mam nadzieję, że tak się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi