superbike_2005 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Witam Koledzy oto moja wydumka co prawda w trakcie budowy ale już bliżej niż dalej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Szarowski Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 o kurcze, rama -tylni wahacz nie jest nieco zacienkie? nakrec jakis filmik i polaz dookola, fajnie to wyglada, od czego piec? kola chyba aprilia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superbike_2005 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 (edytowane) Rama jest z calowej rury ścianka 3,8 mm według obliczeń powinno wytrzymać, wahacz będzie jeszcze wzmocniony blachą 6 mm, piecyk mam od marudera 800, wkleję nowe zdjęca bo postępy są kazdego dnia:-) tylne koło to CBR 900 17x190 a przód ? hmmm nie mam pojęcia :-) 18 cali Przód od klr zbiornik od savage przerobiony według mojego pomysłu, obecnie również kierownica jest inna, również własnej konstrukcji o grubości 33 mm z wspawanymi calowymi końcówkami pod manetki. Edytowane 23 Lutego 2012 przez superbike_2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 to kiera bedzie grubsza niż rama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superbike_2005 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 nieznacznie, generalnie ładnie się komponuje, kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 przecież nikt nie pisze, że to się bedzie źle komponowac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Szarowski Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 oby dobrze sie spawalo, do reszty trzeba wyobrazni troszke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi