dejwid Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Witajcie !Mam na sprzedaż, nowego Samsunga z gwarancja ze wszystkim.Parametry telefonu :http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/gtc3750/ Cena do uzgodnienia dla zainteresowanych, sprzedaż po przez serwis www.allegro.pl. Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 gdzie się to-to montuje do MOTOCYKLA? bo chyba w innym celu nie umieszczasz tego w dziale giełdy MOTOCYKLOWEJ?jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Jestem pewnien, że wrzucilem to w giełdzie motocyklowej w dziale inne sprzedam..Sam juz nie wiem ;< Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 dobrze wiesz. dlatego pytam, dlaczego uznałeś telefon za część MOTOCYKLOWĄ? bo wszelkie inne rzeczy na forum MOTOCYKLOWYM sprzedaje się w dziale "nie tylko 2 koła"...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Dobra, ogarnałem.. nastepnym razem przykuje wieksza uwage gdzie i co wstawiam... ;* Za telefon chce jedyne 220zl. Przesylka gratis telefon naprawde zadbany, uzywany przez mame,nosila go we futerale..Dostala oferte nowego telefonu "za 1zl" lepszego.. Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi