piotr Motorismo Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 dzień dobry Waszmościom!czy są na forum znawcy tejże hiszpańskiej marki!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Ja zna tę zacną markę, ale nigdy nie jeździłem na takowym.A co? Kupiłeś triala zabytkowego? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Motorismo Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Oglądałem. Przymierzam się. Jednak zakup części direct form USA :( Firma ma niezłą historię i spore sukcesy.Ale cały czas zastanawiam się co w nim magicznego poza ceną ??? Stan techniczny - iedał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumomoto Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 (edytowane) Witam Fajny zabytek:). Motocykl 350 który, chyba przez kilkadziesiąt lat dźwigał bagaż mistrza Świata w trialu w ilości zwycięstw poszczególnych marek trialowych:). jedna z gwiazd legendarnych Rajdów Tatrzańskich. Do dziś i to w Polsce jest kilka motocykli Bultaco startujących w mistrzostwach trialu w klasie "classic trial".Co do części, to chyba tylko BMW trzyma do zabytków, ale tu mozna liczyć na w/w z ebay'a i jekieś kontakty i rozmowy np. na rajdach trial:). Pozdrawiam Sumomoto PS. Wato trenować na świeżym motocyklu trialowym do którego są części 'od reki", a na Bultaco wyjechać w słoneczną niedzielę i "sprzedawać " wiedzę nabyta na świerzej sztuce! Klasyczny motocykl w terenie wyglada pieknie, zwłaszcza pod wprawnym jeźdźcem:) .....Kiedyś długo Bultaco, ...potem Bultaco-Sherco, ...dziś Sherco Nr 1 :)! Edytowane 2 Marca 2012 przez Sumomoto Cytuj _______________________________________ www.sumomoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi