baddave Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Witampisałem już wcześniej o moim cylindrze, teraz dopadł mnie pomysł aby przerobić wygląd mojego moto. Chodzi o to że mój motocykl pochodzi prawdopodobnie z rocznika 92-95 ale buszując po necie znalazłem nawet taki sam wygląd motocykla z 2000 roku. Moje pytanie brzmi czy stare plastiki dało by radę wymienić na inne nowsze? Wiem że jest inny zbiornik paliwa, i z tego co wiem inny układ ramy. Podsyłam wam fotkę jak wygląda mój moto -> http://p1.bikepics.com/2010%5C09%5C01%5Cbikepics-2051900-800.jpg ( podobnie oczywiście bo mój jest w częściach aktualnie :) a chciałbym by wyglądał mniej więcej tak -> http://images02.olx.pt/ui/2/97/17/34379017_2.jpg Prawdopodobnie bym musiał wymienić zbiornik pytanie czy coś jeszcze?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Lepiej kase przeznacz na do prowadzenie silnika do pełnej sprawności, niż jakieś wymiany plastików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 tanio to nie wyjdzie , bo musisz zmienic bak, air box i cały komplet plastikow . Napewno w tysiącu się nie zmieścisz a i na pewno z łatwością tych części nie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baddave Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Ło kurde... to nie warto .. A z tylnym błotnikiem da się coś zrobić ? by tył nie był tak wysoko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latirider Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Nie warto kombinować z plastikami, skutek jest taki że moto wygląda dziwnie/śmiesznie/podejrzanie. Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi