77royal Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Nagromadziłem w garażu całkiem spory arsenał części zamiennych jak i przeróżne akcesoria do naszych Enfield-ów. Jeśli czegoś potrzebujecie to piszcie śmiało lub dzwońcie pod nr 502 098 955email [email protected] W posiadaniu mam miedzy innymi Sakwy boczne skóra z logo RE + stelażePiórnik skóra na narzędziaSiodła pojedyńcze old style skóraFiltry olejuFiltry powietrzaOkładziny hamulcowe przód-tyłZestawy linekDętkiDźwignie /klamki chrom hamulec,tarcze sprzęgłowemetalowe przekładki sprzęgłaDźwignie /klamki czarne hamulec,Aparat zapłonowy, iskrownik, pointKick dogsFajka, kabel wys. napięciaPoint do iskrownikaSmith prwedkościomierz, amprromierzair box round one black old styleExhaust flowerPokrowce przeciwdeszczowe z logo RE "made like gun"Bagażnik pod siodło pasażeraGmole prosteŚwiatło tył old styleZestaw elementów gumowych (wszystkie gumy)Lusterka Old style (spirala)Chromowana kopułka na iskrownikReflektor/ światło przódPrędkościomierz km/mph SMITHAmperomierzKierownica klasycznaKraniki zamykany na kluczyk i klasycznyfiltr paliwa szklany z magnezikiem old styleZestaw kluczy/ narzędziiskrownik kompletnyZębatki z łańcuchemZestaw uszczelekUszczelki głowicyBagażnik (carrier) wyprawowy duzyAmortyzatory old & new stylei wielle innych [email protected]tel 502098955 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ogłoszenie aktualne. Dodam tylko ze wszystkie czesci sa do RE klasycznych. Nie mam czesci do nowych modeli EFIZ ciekawostek doszedł Royal Enfield Diesel 500cchttp://olx.pl/oferta/royal-enfield-diesel-500cc-1964r-CID5-ID7rTKR.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi