PGR Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Starszych pań :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 17 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Jag - no co ty uliczni to moze i tak ale nie gwałciciele :buttrock: - nasz grupa to streetfuckers mamy nawet firmowe koszulki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 hehe Paweł jakie kryteria trzeba spełniać aby wstąpić do waszej grupy :?: :mrgreen: masz gdzies moj adres to możesz mi podesłać koszulke hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 21 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Biały - nie tak łatwo wstąpic do naszego klubu bo mamy surowe wymagania - chociaz wydaje mi sie ze masz zadatki na pałnoprawnego streetfuckera :evil: Jak sie spotkamy na zlocie to sprawdzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Wiesz Pablo...trochę przekręciłem nazwę ale w sumie to wychodzi prawie na to samo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 21 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 No tak nie dokońca na to samo :evil: chociaz sens zostaje ten sam - a nazwe zmienimy na ulicznych gwałscicieli jak ju zbedziemy starzy i brzydcy - i optócz gwałtów ju znic nam nie pozostanie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 21 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 A apropos GSXR - bedzie piękny - zamówiłem do niego sportowy uklad wydechowy Akrapovic - poprowadzony wysoko przy siedzeniu do tego spolerowana rama na lustrzany połysk - wkrótce zapodam foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 No to Pablo każda laska Twoja jak tak błyśniesz ramą po gałach to nie zobaczy kierowcy :( :evil: Czekamy na foty :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Gratuluje nowego moto, zycze udanych kolejnych transakcji, napisz prosze co planujesz po tej R1 z 04.Apropo kolegi od R6 - bardzo wspolczuje i mam nadzieje, ze wiecej Twoich kolegow od kupna - sprzedarzy motoru nie podzieli juz takiego losu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 myśle ,że k 2 to straszna popierdulka {suzuki same stuki}:buttrock: :D a co do naszego kolegi który zszedł to lepiej być pierwszym w piekle niż ostatnim w niebie :ehz: :ehz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi