pecha75 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 witam,poszukuję firmy lub osoby, która przerobi standardową ramę na ramę do bobbera. Najlepiej z Poznania lub okolicy.Proszę o informacje.z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 hardtail? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha75 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 tak mam taki pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 popytam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha75 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 ok. planuję starszego japońca przerobić. Najbardziej pasowałaby mi yamaha xs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 jak yamaha xs650 to kupuj w usa gotowego hardtaila do wspawania.niestety moj kontakt do spawacza juz nieaktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha75 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 nie koniecznie musi byc to xs650, poprostu mam taki pomysł ale obawiam się, że życie to niestety zweryfikuje:(. Dodatkowo nie mam wielkiego wora pieniędzy, chciałbym jak najwięcej zrobić samemu, ale sprawy z ramą nie przeskoczę. Mechanika, elektryka, lakierowanie to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 xs 650 to niestety bardzo drogi temat, sam zakup bazy to worek pieniędzy ale z zakupem dodatków nie ma problemubardzo fajne sprzety ludzie robią z kz, starych gs'ów np 550, xs 450 też jest wdzięczna do przeróbek. Jeżeli kasa jest ważna to nie pchał bym się w "kultowe xs 650" bo europa już dawno oszalał na punkcie tego sprzętu i przez to ceny są astronomiczne, to samo z sr 500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha75 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 też biorę pod uwagę mniej "kultowe" bazy, ale nie zmienia to faktu ,że nie dam sam rady z ramą bez względu na dawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Szukaj też w UK na Ebay i innych portalach. Jest duży wybór ram pod XS650, brytole a nawet uniwersalne ramy pod cokolwiek. Dość tanio można kupić ramę pod brytola do samodzielnego montażu, pogięte rury i elementy, samemu należy pospawać w całość. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 no tak. xs650 to koszt okolo 6tys. sr mozna wyrwac taniej. xs400 u nas zazwyczaj sa zdlawione. moze cb400?http://moto.allegro.pl/bobber-chopper-radical-custom-honda-nie-cafe-racer-i2093596978.html tu bobber na cb400 z poznania. niestety silnik bez kopki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha75 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 fajny ten z Poznania moze pojadę go obejrzeć, ale ja mam trochę inną wizję. No i satysfakcja większa jak zrealizuje się swój projekt. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 wiadomo. ale ten z ogloszenia tez bardzo fajny i sporo roboty wlozone. widziałem i słyszałem na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi