Bartekk Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam, W mojej okolicy trafił się IŻ49 co prawda właściciel ma nadzieję dostać 3tys zł.Jedna rzecz mi nie pasuje mianowicie cylinder na zdjęciach z internetu nie jest taki "chudy" przy karterach. Czy jest to rozwiązanie seryjne czy jakaś radosna twórczość kolegów ze wschodu ? Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam, W mojej okolicy trafił się IŻ49 co prawda właściciel ma nadzieję dostać 3tys zł.Jedna rzecz mi nie pasuje mianowicie cylinder na zdjęciach z internetu nie jest taki "chudy" przy karterach. Czy jest to rozwiązanie seryjne czy jakaś radosna twórczość kolegów ze wschodu ? BartekNo i dobrze, że cinie pasuje, bo cylinder jest od dużo puźniejszego modelu, a być może i całkiem współczesnego. Na pewno nie jest od 49. Również brakuje prawego przedniego mocowania silnika do ramy, które oryginalnie stanowiło część bocznej podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Właśnie o podstawce zapomniałem wspomnieć wiem że powinna być w przedniej części ramy a ten ma jakiś ulep gdzieś na środku. Dzięki bardzo kolego utwierdziłem się tylko w przekonaniu, że motocykl skundlony a cena z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi